Jäsenyys

Jäseneksi liittyminen

Jos haluat liittyä  Spatikan jäseneksi, toimi seuraavasti:
  • Maksa 10 euron kertaluonteinen jäsenmaksu tilillemme FI53 1343 3000 0062 86 (BIC: NDEAFIHH). Kirjoita maksun viestiksi "Jäsenmaksu, Oma Nimi".
  • Täytä Spatikan jäseneksi liittymislomake täällä.

Tue Spatikkaa - liity kannatusjäseneksi

Jos olet entinen ympäristöpolitiikan ja aluetieteen opiskelija tai muuten vain haluat tukea Spatikan toimintaa, voit liittyä Spatikan kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenellä ei ole yhdistyksen kokouksissa äänivaltaa, mutta hän on oikeutettu osallistumaan Spatikan järjestämiin tapahtumiin.

Voit tukea aktiivista opiskelijatoimintaa maksamalla kannatusjäsenmaksun 20 euroa Spatikka ry:n tilille FI53 1343 3000 0062 86 (BIC: NDEAFIHH), maksun viestiksi kirjoita "Kannatusjäsenmaksu, Oma Nimi". Laita myös sähköpostiviesti rahastonhoitajallemme (ks. ylempänä), jos haluat pysyä yhteydessä Spatikkaan. Kannatusjäsenmaksu on vuotuinen.


Löydä Spatikka!

Liittymisen jälkeen sinun kannattaa ottaa haltuun Spatikan tiedotus- ja somekanavat. Liity siis sähköpostilistalle, tykkää Spatikan Facebook-sivusta ja ala seuraamaan meitä Instagramissa! Julkisen Facebook-sivun lisäksi spatikaaneilla on oma suljettu Facebook-ryhmä vapaamuotoisempaa keskustelua varten.

Lisätietoa Spatikasta ja sen toiminnasta saat näiden sivujen lisäksi hallitukselta. Kelle tahansa hallituslaiselle voi laittaa rohkeasti sähköpostia mieltä askarruttavista asioista.